• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzending & Retour

PostNL
Alle bestellingen worden verstuurd met PostNL en worden voorzien van een Track & Trace code waarmee u online kunt zien waar het pakket zich bevindt.

Bezorgd door PostNL

Levertijd - op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 zijn besteld/betaald worden dezelfde dag verzonden. Uw bestelling wordt binnen Nederland over het algemeen de volgende dag aangeboden*. Bestellingen in het weekend (vrijdag na 16:00, zaterdag en zondag) worden de eerstvolgende maandag verzonden. In enkele gevallen kan het voorkomen dat PostNL langer dan 24 uur over een levering doet. De pakketstatus is in elk geval te volgen met Track & Trace.

*Let op!

  • PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag. Indien de bezorging mislukt, dan zal het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor gebracht worden. U kunt de pakketstatus bekijken in de PostNL-app of via de e-mail die u hebt ontvangen. Het pakket dient dan binnen 1 week afgehaald te worden.
  • PostNL bezorgt niet op nationale feest- en gedenkdagen.
  • Voor meer informatie over de pakketbezorging van PostNL:
    https://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/bezorging-pakketten/


Indicatie levertijden:
Nederland: 1 dag.
België en Duitsland: 1-2 dagen.


Verzendkosten standaard
Wij hanteren voor standaardzendingen vaste verzendkosten van €3,95 (Nederland) en €6,95 (België/Duitsland) per bestelling. Bestellingen boven €50 (Nederland) en €80 (België/Duitsland) worden gratis verzonden.

Verzending Nederland, België en Duitsland
Wij verzenden binnen Nederland en naar België en Duitsland.

Bestelling annuleren
Annuleringen gelieve voor 16:00 melden via het contactformulier of per e-mail [email protected]. U dient hierbij in ieder geval uw ordernummer te vermelden.

Bestelling retourneren/ruilen (14 dagen bedenktijd)
U heeft, na ontvangst van de bestelling, een bedenktijd van 14 dagen om het product te beoordelen en eventueel te retourneren indien het niet aan uw verwachtingen voldoet.

Voorwaarden retourneren:
- Het product dient voorafgaand retour gemeld te worden (zie "Instructies retourneren").
- De kosten van retourneren zijn voor rekening van de klant. We raden aan om gebruik te maken van Track & Trace zodat u het pakket kunt volgen.
- Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het onbeschadigd in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd.


Instructies retourneren/ruilen:

Stuur een e-mail naar [email protected] met de volgende gegevens:

  • 1. Ordernummer.
  • 2. Welke product(en) u wilt retourneren.

U krijgt vervolgens z.s.m. per e-mail bericht voor verdere instructies.